MEETING OF THE ADVISORY COMMITTEE TO THE DIRECTOR (ACD)

Centers for Disease Control and Prevention (CDC) Atlanta, Georgia 30329 May 11, 2023 9:00 a.m. – 3:00 p.m. (EDT)

9:00 AM	Welcome, Roll Call (10 minutes)
9:10 AM	Agency Updates (5 minutes)
9:15 AM	Discussion (20 minutes)
9:35 AM	Health Equity Workgroup (20 minutes)
9:55 AM	Discussion and Vote (20 minutes)
10:15 AM	Office of Health Equity (20 minutes)
10:35 AM	Discussion (15 minutes)
10:50 AM	Break (20 minutes)
11:10 AM	Readiness and Response (20 minutes)
11:30 AM	Discussion (15 minutes)
11:45 AM	Lunch (45 minutes)
12:30 PM	Global Health (20 minutes)
12:50 PM	Discussion (25 minutes)
1:15 PM	Data and Surveillance Workgroup (20 minutes)
1:35 PM	Discussion and Vote (15 minutes)
1:50 PM	Break (20 minutes)
2:10 PM	Laboratory Workgroup (20 minutes)
2:30 PM	Discussion and Vote (20 minutes)
2:50 PM	Closing Remarks (10 minutes)
3:00 PM	Adjourn

David Fleming, MD ACD Chair

Nirav D. Shah, MD, JD Principal Deputy Director, CDC

ACD members

Monica Valdes Lupi, JD, MPH Co-chair

ACD members

Leandris Liburd, PhD, MPH, MA Acting Director, Office of Health Equity, CDC

ACD members

Henry Walke, MD, MPH Director, Office of Readiness and Response, CDC

ACD members

Howard Zucker, MD, JD Deputy Director for Global Health, CDC

ACD members

Nirav R. Shah, MD, MPH Co-Chair

ACD members

Joshua Sharfstein, MD Jill Taylor, PhD Co-Chairs

ACD members

David Fleming